Přihlášení

 

Kontaktujte nás

Sjednat půjčku, prodej, nákup... Kontaktujte nás

 

Nákupní košík

Počet položek: 0
Celkem: 0.00,- Kč

 

Nejprodávanější

Nejžádanější zboží - Elektro, knihy, oleje, auta, reality

Skladové vozy

Pojištění skladových vozidel autobazaru (auto dealera) za 3,30 Kč na den, 1200 Kč za rok ...>>více<<

Cena 1 200,-

Pojištění odpovědnosti dopravce

Pojištění odpovědnosti silničního dopravce na jedno vozidlo, pojistná částka 500 000 Kč, spoluúčast 10 %, min. 10 000 Kč, ...>>více<<

Cena 3 500,-

Povinné ručení veterán

Povinné ručení veteránů za řoční pojistné 346 Kč ...>>více<<

Cena 346,-

 

Pojištění pro firmy / O nás / Novinky

Aktuality, novinky, blog

Detail: Uložení značek do depozitu (29.03.2020)

Uložení značek do depozitu (dočasné vyřazení vozidla z evidence vozidel a další možné úkony)Pokud jste vlastníkem vozidla, které nehodláte dočasně provozovat a nechcete za něj hradit povinné ručení, pak jedno z řešení je uložení značek do depozitu a dočasné vyřazení vozidla z evidence. Vozidlo může být tímto způsobem vyřazeno max. jeden a půl roku (tj. na 18 po sobě jdoucích měsíců).

V režimu depozitu je možné realizovat několik dalších úkonů. Vozidlo lze odhlásit na jiného vlastníka, lze ho převést a zaregistrovat na nového vlastníka, popř. změnit sídlo či trvalé bydliště vlastníka. Přestavbu vozidla nelze v režimu depozitu zanést do velkého technického průkazu. Při kompletním převodu vozidla (tj. odhlášení z původního vlastníka a následné přihlášení vozidla na nového vlastníka) je nutné doložit velký technický průkaz, protokol o evidenční prohlídce (v protokolu musí být uvedeno, že ORV a značky jsou uloženy v depozitu), doklad totožnosti či doklad o činnost (u právnických osob a fyzických osob podnikatelů) a plnou moc, pokud přihlášení vozidla do evidence vyřizuje pověřená osoba (tj. nikoliv vlastník či jednatel).

Při vyzvednutí značek z depozitu musí být na vozidle aktuálně platná technická a sjednáno nové povinné ručení (tj. platná zelená karta).

Fotogalerie:

Uložení značek do depozitu (29.03.2020)

 

>> Zpět do historie novinek <<